Privacybeleid

Accountantskantoor Kreft B.V. hecht veel belang aan de bescherming van persoonsgegevens. De informatie die op of via de site beschikbaar is, is toegankelijk zonder dat persoonsgegevens moeten worden verstrekt. In bepaalde gevallen kan om persoonlijke informatie worden gevraagd zoals bij het invullen van een contactformulier. In dat geval worden de gegevens behandeld in overeenstemming met de wettelijke bepalingen.

Gebruik van cookies

Deze website maakt gebruik van "cookies" (tekstbestandjes die op uw computer worden geplaatst) om de website te helpen analyseren hoe gebruikers de site gebruiken. De door de cookies gegenereerde informatie over uw gebruik van de website kan worden overgebracht naar eigen beveiligde servers van Accountantskanoor Kreft B.V. of die van een derde partij. Wij gebruiken deze informatie om bij te houden hoe u de website gebruikt, om rapporten over de website-activiteit op te stellen en andere diensten aan te bieden met betrekking tot website-activiteit en internetgebruik. Door deze rapporten kunnen wij beter in kaart brengen hoe u onze website gebruikt. Aan de hand daarvan kunnen wij de website voor u verbeteren.

Wilt u liever niet dat er cookies op uw pc worden opgeslagen, dan kunt u er voor kiezen om cookies uit te schakelen in uw browser.

Gebruik analytics

Wij maken gebruik van de diensten van Google Analytics. Dit betekent dat Google optreedt als bewerker bij de verwerking van persoonsgegevens door Accountantskantoor Kreft B.V. Wij hebben daarom een bewerkersovereenkomst met Google gesloten. Doormiddel van deze dienst kunnen wij beter in kaart brengen hoe u onze website gebruikt. Om uw anonimiteit te kunnen waarborgen wordt uw IP-adres in een zo vroeg mogelijk stadium onherkenbaar gemaakt.

Google gebruikt de verzamelde gegevens niet voor eigen doeleinden. Wij hebben daartoe namelijk geen toestemming aan Google gegeven. Wij maken ook geen gebruik van andere Google-diensten in combinatie met Google Analyticscookies.

Verwerkersovereenkomst

Op grond van de Algemene Verordening Gegevensbescherming (AVG) bent u in het geval u als verantwoordelijke een verwerker inschakelt waarbij persoonsgegevens worden verwerkt verplicht afspraken te maken met de verwerker over een aantal in de wet genoemde onderwerpen. Meer informatie omtrent de AVG kunt u raadplegen op https://autoriteitpersoonsgegevens.nl/ Om u hiermee van dienst te zijn hebben wij een verwerkersovereenkomst opgesteld. Wij adviseren u kennis te nemen van deze overeenkomst en die bij uw administratie te bewaren.

Klik hier voor de verwerkersovereenkomst.

Vragen en feedback

We controleren regelmatig of we aan dit privacybeleid voldoen. Als u vragen heeft over dit privacybeleid, kunt u contact met ons opnemen.

Accountantskantoor Kreft

Bezoekadres:

Rivierdijk 677

3361 BT  Sliedrecht

Postadres:

Postbus 138

3360 AC  Sliedrecht

Telefoon: 0184 - 41 15 01

E-mail: info@kreftaccountants.nl

K.v.K. nr: 23075583

B.T.W. nr: NL 802767382B01